Är du vår nya UI-designer / frontendutvecklare?

Vi är ute efter en UI-designer med frontendskills eller en frontendutvecklare med designskills. Ja, det kan låta lite förvirrande men vi tror att om du känner igen dig i någon av beskrivningarna så kommer det bli jättebra. Hos oss har du stora möjligheter och frihet att själv skapa din roll. Det är viktigt att du är en trevlig prick, vi gillar trevligt!

Oavsett vilken inriktning du har så kommer du framförallt arbeta med våra kunders webbprojekt tillsammans med andra utvecklare och designers hos oss. För att kunna göra det så behöver du ha goda kunskaper i HTML, CSS och javascript. Om du är mer inriktad på frontend så ser vi gärna också att du har erfarenhet av SQL, Wordpress, Git och Gulp. Ser du dig mer som designer så tror vi att du har koll på Sketch eller Adobe XD och vet hur man använder grids, typografi, designmönster och annat som hör till.

Du är driven och passionerad som person, älskar ditt jobb och att lära dig nya saker. Du har troligtvis någon relevant utbildning även om vi värdesätter engagemang och erfarenhet högre. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och drivs av att ha eget ansvar och jobba resultatinriktat.

Well Hello är en design- och kommunikationsbyrå i Växjö. Vi är sju medarbetare på kontoret, med olika bakgrund och kompetenser. Genom meningsfull kommunikation skapar vi en ömsesidig stolthet och ger människor och företag chansen att bli sitt bästa jag. Det, plus att ha kul under tiden är pretty much vår affärsidé.

Vi behöver dig nu så skicka ansökan och arbetsprover till daniel@wellhello.se så hör vi av oss. Intervjuer sker löpande så vänta inte. Har du några frågor så får du gärna ringa Daniel på 0709-50 02 77.

Läs mer om oss på wellhello.se